Προφιλ

Η διαδικασία που αφορά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, από την αρχή - το λευκό χαρτί, μέχρι το κατασκευασμένο και απτό τελικό προιόν - το κτίριο, προσεγγίζεται με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων και τη συνεργασία.
Η αρχιτεκτονική αντιμετωπίζεται ως εμπειρία και ο χρήστης καθίσταται μέτοχος αυτής της εμπειρίας.
Το κτίριο είναι ένας ζωντανός οργανισμός που μεταβάλλεται συνεχώς μέσα στο χρόνο και αλληλεπιδρά με τους εξωτερικούς παράγοντες. Γι'αυτό, θεμελιώδης αρχή είναι ο σεβασμός προς τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη και η σχέση του υλοποιημένου έργου με το περιβάλλον στο οποίο εντάσσεται.

Η ομάδα συνεργασίας που έχουμε συντάξει στον τομέα των κτιριακών συγκροτείται από έμπειρους επαγγελματίες με διαφορετική ειδικότητα, που κοινό στόχο έχουν τις πρωτοποριακές λύσεις στον σχεδιασμό και την κατασκευή. Με συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και τις νέες τεχνολογίες στον τομέα των υλικών, εφαρμόζουμε τις λύσεις αυτές στην φάση της υλοποίησης της κατασκευής σε συνεργασία με ειδικά συνεργεία και τεχνικούς, δίνοντας έμφαση στις επιμέρους λεπτομέρειες.

Υπηρεσίες που παρέχουμε: 
Πρόταση, μελέτη και κατασκευή κτιρίων κάθε λειτουργίας με βασικό γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη
Αποκατάσταση και ανακαίνιση υφιστάμενων κτιρίων και χώρων, συνδυάζοντας αρμονικά τα παλιά με τα σύγχρονα στοιχεία Ενεργειακή αναβάθμιση και πιστοποίηση υπάρχοντων κτιρίων
Σχεδιασμός και κατασκευή σε μικρή κλίμακα (αντικείμενα, έπιπλα)
Ενημέρωση σχετικά με την νομοθεσία κτιριακών και πολεοδομικών θεμάτων και διεκπεραίωση αναθέσεων

ΕΛΕΝΗ ΜΑΛΛΗ

Αρχιτεκτονας. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π. και το 2011 ίδρυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο em architect με έδρα την Πάτρα. Ασχολείται με την μελέτη - επίβλεψη και κατασκευή διαφόρων τύπων ιδιωτικών έργων (ενδεικτικά: κατοικίες, βιομηχανικά κτίρια, αποκατάσταση και επισκευή διατηρητέων κτιρίων) και συμμετέχει σε διεθνείς και πανελλήνιους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς. Από το 2015 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών "Γραφικές τέχνες-Πολυμέσα" του Ε.Α.Π. 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ. Είναι διπλωματούχος Αρχιτέκτονας Μηχανικός Ε.Μ.Π.

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΤΣΙΡΛΗ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Show ALL
Κατοικίες
Αρχιτεκτονική τοπίου - Αστικός σχεδιασμός
Επαγγελματικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Αρχιτεκτονική μικρής κλίμακας
Διαγωνισμοί

Επικοινωνια

Failed to send mail
Mail sent!
ΔιευθυνσηΔωριδος 46, Πατρα, 26443, ΑΧΑΪΑΣ
Τηλεφωνο2610 452 200